Sea First Foundation

Sea First logo
Download logo

Dos Winkel (1947) begon in 1983 met onderwaterfotografie op het Caribische eiland Bonaire. In  ruim drie decennia en ruim 5.000 uur onder water heeft hij niet alleen een internationale reputatie opgebouwd als onderwaterfotograaf, maar levert hij als oprichter en voorzitter van de Sea First Foundation — samen met zijn team van vrijwilligers — tevens een belangrijke bijdrage aan oceaanbescherming door middel van educatie.

Dos geeft veel lezingen in Nederland, Belgiƫ en Spanje voor de meest uiteenlopende groepen. Zijn stokpaardje is de relatie tussen ontbossing, vlees- en visconsumptie en oceaanverzuring. Zijn lezingen zijn altijd up-to-date.

Sea First pakt niet alleen de bedreigingen van onze natuur aan, maar zoekt samen met verschillende partijen de samenwerking op. Om zo samen op het juiste moment, op de juiste plaats en op het juiste niveau invloed uit te kunnen oefenen waar het nodig is. Dit leidt regelmatig tot sterke en waardevolle partnerschappen.

Mede dankzij onze sponsoren en onze donateurs kunnen wij de nodige acties ondernemen om onze boodschap te verspreiden en meer impact uitoefenen om de oceaan te beschermen. Want samen staan we sterker dan alleen.